Zimski ciklus u ovoj rođendanskoj godini obogaćujemo radioničkim programom – najavljujemo radionicu animiranog filma!

Školarci su željni filmskog znanja pa tako svoje slobodno vrijeme odlučuju kvalitetno provesti sudjelujući na Filmskoj naSTAVi. To potvrđuje činjenica da se na svaki od ciklusa prijavi više od 200 školaraca, dok se neki vraćaju i utvrđuju gradivo više puta.

I dok i dalje traju prijave za teorijski dio programa Filmske naSTAVe u kinu Tuškanac i online, otvaramo prijave za radionicu animiranog filma u kinu Tuškanac! Namijenjena je osnovnoškolcima, a odvijat će se od 20. do 24. veljače od 10 do 14 sati u maloj dvorani kina Tuškanac.

Radionički program zamišljen je kao splet teorijskog i praktičnog rada s mnoštvom filmskih primjera i rada na terenu. U takvoj atmosferi djeca i mladi najbolje savladavaju filmsku pismenost. Očekuje nas jedno kreativno filmsko druženje, a rezultat radionice – animirani film imat će prilike pogledati i prijatelji i obitelji polaznika te na taj način i sami dobiti uvid u filmski svijet.

Prijavite svoju djecu na radionicu animiranog filma u zimskom ciklusu do 15. veljače 2022. na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/BiRFN7SzrTcuMJKr7

Veselimo se budućim filmovima naših polaznika! I družimo se na praznicima!

Program se održava uz financijsku potporu Hrvatskoga audiovizualnog centra, Hrvatske zajednice tehničke kulture, Zaklade Kultura nova i Grada Zagreba te uz pozitivno mišljenje Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.